Sa. Sep 23rd, 2023

Financial Times ei pidä Bitcoinista . Tai kryptovaluutta . Tai mitä tahansa sen perinteisen pankkialueen ulkopuolella. Tämä ei ehkä ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että sanomalehti on 132 vuotta vanha ja palvelee tiettyä joukkoa, mutta vaikka jotkut heidän väitteistään ovat oikeutettuja, niin usein he ovat niin hylkääviä yhtä tai muuta Bitcoinin näkökohtaa, että muistuttavat sinua. vanha mies huutaa Bitcoinin memeä.

Bitcoin Haling Piece paljasti ymmärryksen puutteen

Yksi tällainen esimerkki keskittyy Financial Timesin „ kattavuuteen “ Bitcoinin puolittumisesta toukokuussa . Puolittajapäivänä paperi julkaisi palan, joka hylkäsi puheen palkkojen alentamisesta, joka aiheutti hintojen nousun tiellä, vaikka historia ei viittaa toisin.

Tunnustettuaan, että deflaatiomalli oli „melko hieno“, kirjoittaja heikensi sitten tietämystään Bitcoinista yhdistämällä sen luonnollinen niukkuus satoihin Bitcoin Evolution haarukoihin:

… Kopioivien kryptovaluuttojen määrässä ei ole niukkuutta, mikä heikentää ajatusta niukkuudesta bitcoinissa.

Tämän sivuuttamisen jälkeen, kun keskusteltiin puolittamisesta, Financial Times -lehti oli täynnä pilkkaa niitä, jotka ennustivat puolittamisen toimivan jälleen hintakatalysaattorina, vitsailemalla: „Brotit näyttävät vielä toivovan, että puolikkaan jälkeen , hinta nousee. “

Hinta on varmasti noussut – puolittamispäivänä sen arvo oli 8500 dollaria ja tänään se on 11 845 dollaria. Se on 39% lisäys. Perinteisillä markkinoilla se lasketaan varmasti nousuksi, mutta kun puhumme Bitcoinista, liu’utamme sen vain maton alle, koska se ei sovi kerronnan kanssa.

Financial Times löytää aina tekosyyn Bitcoinin tuhoamiseen

Kysymys tulee, missä vaiheessa Financial Times myöntää, että heidän schadenfreude ja skeptisyytensä on väärässä paikassa? Mitä Bitcoinin on tehtävä ansaitsemaan uudelleensynnyttämisen – rikkomaan kaikkien aikojen korkeimmat jaksot, osuma 100 000 dollaria, parantamaan koronavirusta?

Se on toipunut maaliskuun markkina-onnettomuudesta 238 prosentilla – jos se olisi todellakin yhtä arvoton omaisuus kuin Financial Times kertoo, se olisi varmasti kuollut silloin tuolla? Ja mitä tapahtuu, jos ennustus täyttyy, jos Bitcoin „nousee“? He löytävät jonkin muun tekosyyn, jolla sitä voidaan pitää, jonkin muun tavan halventaa sitä.

Vain kahdeksan viikkoa ennen Bitcoinin ennenaikaista hylkäämistä Financial Times yritti sulattaa 39%: n myynnin laskua, kun taas Bitcoin palautui takaisin maaliskuun kaatumisestaan.

Tiedän mitä haluan mieluummin pitää kädessäni, eikä se ole muinainen vaaleanpunainen paperi.

Von admin