Do. Nov 30th, 2023

Bitcoin okser vil ha dominans over markedet til prisen bryter $ 14 000-marken, ifølge Eugene Loza fra EXCAVO.

Den uavhengige markedsanalytikeren skrev i notatet til investorer at han forventer å se handelsmenn med mer eksponering i lange handler enn de korte. Han signalerte sin spådom med en teknisk struktur. Den så for seg BTC / USD inne i et stigende kanalmønster, tommende oppover mens det venter på å teste en sekvens av Fibonacci-motstand og støttenivåer.

Den mindre Fibonacci retracement-grafen i diagrammet ovenfor utløp til $ 12 283 etter at Bitcoin brøt nivået på onsdag. Samtidig lukket kryptovalutaen inn mot 61,8% -nivået – til $ 13,037 – av det større Fib-oppsettet, i påvente av et breakout-trekk til oppsiden.

EN MULIG BITCOIN $ 11K

Loza støttet utsiktene til et utvidet bullish trekk, og bemerket at 13 037 dollar er „ikke det beste stedet for en kort [posisjon].“ Han la til at de som fremdeles handler mot Bitcoins fremtidsutsikter, risikerer å bli avviklet til rundt 13 350 dollar med tap.

Det vil gi Bitcoin muligheten til å bevege seg videre høyere mot 78,6% -nivået til den store Fiben. Det er rundt $ 15728.

Loza sa at å åpne en kort posisjon hvor som helst mellom $ 14 000 og $ 15 728 er en „bedre“ samtale. Området ligger også nær den øvre trendlinjen til det stigende kanalmønsteret.

„Når vi først har tatt målet, er det en mulighet for korreksjon til midtlinjen i den stigende kanalen,“ la Loza til.

Midtenivået er under $ 11.000.

FLERE UTSIKTER PÅ NEDSIDEN

Lozas uttalelser kom midt i en periode med sterk kjøpsentusiasme for Bitcoin. Kryptovalutaen fikk denne uken global anerkjennelse etter at PayPal, verdens ledende selskap for betalingstjenester, kunngjorde å integrere den i sin eksisterende produktlinje.

Før PayPal hadde toppkonkurrenten Square, et firma ledet av Twitter-sjef Jack Dorsey, vist BTC i verdi av 50 millioner dollar i balansen. Et annet anerkjent selskap, MicroStrategy, overførte også 425 millioner dollar av kontantreserven til Bitcoin, med henvisning til frykten for devaluering i amerikanske dollar blant økende M2 og ultralave renter.

Handlere vurderte hendelsesforløpet som validering av Bitcoins vekst blant fremtredende selskaper, både som en tjeneste og en finansiell eiendel. Som et resultat hoppet Long-posisjonene på BTC / USD dramatisk høyere enn de korte, og bekreftet at flertallet mener at Bitcoin er underpriset til nåværende priser.

Michaël van de Poppe, en annen uavhengig markedsanalytiker, viste forsiktighet mot altfor bullish uttalelser. Han sa at Bitcoin burde ha $ 12,750-12,800-serien for å opprettholde sin oppadgående skjevhet. Ellers risikerer kryptovalutaen å stupe „mot $ 12.200 og potensielt $ 11.900.“

Mr. Poppes fremtidsutsikter på mellomlang sikt forventet samtidig en oppadgående fortsettelse mot $ 14.000. Han gjentok likevel at „området mellom 11 200 og 11 700 dollar“ ville tjene som støtte.

„I verste fall rundt $ 10 000, men alt er klart og bra her,“ la han til. „Å bryte $ 13 600 område, og jeg tror $ 16 000 er neste.“

Det rimet noe med Mr. Lozas spådom om kryptovalutaen.

Von admin